SE UCH, DK UCH, NO UCH Wanted As Joyful

Jag har under en tid försökt hitta en andra ras som kompletterar mina yorkar. Till slut föll mitt val på en underbar ras, Löwchen. Vilken fantastisk hund jag har fått tag på. i november 2019 tog Jag kontakt med Jari Partanen på kennel Wanted i Norge första gången. Efter mycket googlande hade jag förstått att det är en mycket duktig uppfödare av Löwchen. I februari hade de parat ett par tikar, och när valparna föddes i mars2020, stog det klart att jag hade 1a tjing på en av tikarna i ena kullen. Så spännande. Så proffesionellt skött av dom vad gäller att beskriva och filma och livechatta så jag skulle kunna välja. Pga pandemin kunde jag ju inte åka dit utan när jag tillslut valt tik så möttes vi på gränsen i juni och jag fick min älskade ” Mickan”. 2021 blev första året vi provade några utställningar på sommaren. Det blev på Löwchenspecialen vi debuterade där hon blev BIS 4a Unghund och fick pris för bästa huvud och uttryck. sedan blev det 5 officiella utställningar där hon vann cert på alla plus 2 nordic cert och 1 cacib i Sverige. Hann med 2 utställningar i Danmark också med 2 Cacib med hem Mickan blev Årest mest vinstrika tik 2021..

2022 har Mickan blivit Svensk och Dansk Utställnings Champion och hon blev även iår, Årets mest vinstrika tik .

2023. Vi har ställt ut i Norge och Mickan har blivit Norsk Champion. Hon har även fått alla CACIB för att få sitt Internationella Championat, vilket nu är bekräftat .

2024 : Året för Mickan börjar med att hon har fått en kull valpar födda 1 April 2024, mer om dessa kommer så småningom

Patella: ua ögon PRA U.A